Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Boldog áldott ünnepeket!

2009.12.23

  Kép                                  

  Kedves Látogató!

       Kívánok áldott,

békés karácsonyt,

   és

boldog új esztendőt!

                                                                                                    A Pitti-Patti Vakkagi Kennel nevében: Charlie :

Ui: Nekem még nincs új gazdim,de egyáltalán nem vagyok szomorú! Most, hogy már csak ketten vagyunk  Caty-vel gazdanyu és gazdapu többet tud velünk játszani. És az nagyon jó!! Egyelőre itt van még  Caty 30-ig, aki Sopronban talált új gazdikra, így akkor sem unatkozom, ha gazdanyuék nincsenek itthon.

(  Hm... Azért csak jó lenne egy új gazdi:-)   )

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

How To Prevent Prostate Problems And Diseases?

(Albertbof, 2018.07.20 10:05)

The prostate gland is central to the section of a male's reproductive system. It secretes fluids that aid in the transportation and activation of sperm. The men's prostate is found just in front of the rectum, below the bladder and surrounding the urethra. When there is prostate problem, it is almost always really miserable and inconvenient for your patient as his urinary strategy is directly affected.

The common prostate health problems are prostate infection, enlarged prostate and prostate cancer.Prostate infection, also known as prostatitis, is the most common prostate-related symptom in men younger than 55 years. Infections in the men's prostate are classified into four types - acute bacterial prostatitis, chronic bacterial prostatitis, chronic abacterial prostatitis and prosttodynia.

Acute bacterial prostatitis will be the least common coming from all forms of prostate infection. It is due to bacteria found in the large intestines or urinary tract. Patients may go through fever, chills, body aches, back pains and urination problems. This condition is treated by utilizing antibiotics or non-steroid anti-inflammatory drugs (NSAIDs) to help remedy the swelling.

Chronic bacterial prostatitis is often a condition of the particular defect inside gland and the persistence presence of bacteria inside the urinary tract. It can be due to trauma to the urinary tract or by infections via other regions from the body. A patient can experience testicular pain, spine pains and urination problems. Although it is uncommon, it could be treated by removal from the prostate defect then making use antibiotics and NSAIDs to help remedy the inflammation.

Non-bacterial prostatitis makes up about approximately 90% of prostatitis cases; however, researchers have not to ascertain the cause of these conditions. Some researchers think that chronic non-bacterial prostatitis occur as a consequence of unknown infectious agents while other think that intensive exercise and heavy lifting might cause these infections.

Maintaining a Healthy Prostate

To prevent prostate diseases, an effective weight loss program is important. These are some with the steps you can take and also hardwearing . prostate healthy.

1. Drink sufficient water. Proper hydration is essential for overall health and this will also maintain the urinary track clean.

2. Some studies suggest that a couple of ejaculations a week will help to prevent cancer of prostate.

3. Eat pork in moderation. It has been shown that consuming over four meals of beef every week will raise the risk of prostate diseases and cancer.

4. Maintain an effective diet with cereals, vegetable and fruits to ensure sufficient intake of nutrients required for prostate health.

The most significant measure to consider to make certain a normal prostate is always to select regular prostate health screening. If you are forty years of age and above, you ought to opt for prostate examination one or more times a year.

Zsepike :)

(Gazsó Cintia(Zsepike gazdija), 2010.04.11 10:54)

Sziasztok!
Zsepike nagyon jól van, imád kint játszani a szabadban, most tanítsuk neki hogy ne szaladjon el ha elengedjük. :) Nemrég lett ivartalanítva, mert ugye nem jött le az egyik golyszlija. De nagyon kis eleven, már nagyon sok westies barátunk van. A volt szomszédunkban van egy yorkie és vele szokott még nagyon sokat játszani. :)
Puszi: Cinti&Zsepi
UI: Zsepikének már nagyon hiányzik az anyukája, és persze Zsanika!! :)

Képek!

(Soffy, 2010.03.02 11:08)

Sziasztok Kedves Pitti Pattiék!!:)

Szeretném megkérdezni, hogy megkaptátok az email-em, amit körülbelül kicsit több, mint egy hete küldtem el??képeket is csatoltam benne!
Azért jó lenne tudnom, mert, akkor elküldöm mégegyszer, ha nem érkezett meg!;)

Várom válaszotok!

Millió puszi:Soffyka, Gabesz, Betty

Képek!

(Soffy, 2010.01.05 17:01)

Sziasztok!!

Megkaptátok azokat a képeket amit Soffy-ról küldtem??
Tegnapelőtt elküldtem az előbbi hozzászólásban írt mail címre!!:)

puszi

=) B.u.É.k

(Hetty, 2010.01.02 22:29)

Köszönjük szépen a kedves hozzászólásokat, mi is kívánunk minden kedves Gazdinak mesés új évet!

Sajnos az e-mail címet az előző hozzászólásban elírtam, elnézést kérek! A cím: pittipattiwestie@freemail.hu

Legyenek kedvesek képeket küldeni, hogy híressé tehessük a piciket az oldalon keresztül...=)

Köszönettel:
Pittipattiék

B.Ú.É.K.

(Ildi+Zsolti+Mollyka, 2010.01.01 18:48)

Minden Kedves kutyu gazdinak és a Drága Pitti-Patti Vakkagi Kennelnek is Sikerekben Gazdag Boldog Új Esztendőt és jó egészséget kivánunk:-D

Jókívánság!

(Cinti: Zsepi gazdija!, 2009.12.31 22:14)

Sziasztok!
Jajj nagyon édes volt az összes kis Zsepi! :)) Biztos vagyok benne, hogy Charlienak is lesz gazdija! Csak azt sajnáltam, hogy nem láthattam a kicsiket! =(
BOLDOG KARÁCSONYT ÉS SIKEREKBEN GAZDAG BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK NEKTEK!

Puszy: Cinti & Zsepike

Ui.: Puszilom Mollyt, Grétit, Zsanit, Picúrt és Charliet!

Buék!

(Soffy, 2009.12.31 18:19)

Akkor küldöm a képeket napokon belül és kívánunk Mi is Nagyon Boldog, Sikerekben Gazdag Új Esztendőt Mindannyiótoknak!!;)

Sok puszi:Soffy, Gabesz és Betty (vagyis jómagam:D)

Élménybeszámoló

(Ildi+Zsolti+Mollyka, 2009.12.31 13:44)

Sziasztok Drága Pittipattiék:-D

Nem is tudom hol kezdhetném...:-D Szóval a kis Caty mégis Molly maradt:-D Tüneményes kis kutyu nem győzünk betellni vele ,csuda jó móka ez a kis kutya...egyszerűen nem lehet rá haragudni annyira édes!!!!Nagyon jól birta az utat szinte végig aludta!!!A végén már picit unta de okosan viselkedett:-D Az éjjelünk picit nehéz volt jó párszor nyüszitett de azért aludt is:-D aztán éjjel 3kor elfogyott a türelme és fel kellett kelni vele játszani,1 órán keresztül birtuk aztán el is fáradt és visza feküdtünk alcsizni reggel 8ig!!! Aztán szeginyem olyan éhes volt hogy durván korgott a gyomra de ő csak várt és nem hisztizett:-D Már megmutatta a hangját is hogy van! Hamarosan küldünk képeket az utazástól kezdve napjainkig:-) Köszönjük Nektek azt a kis csodát aki eddigi szines hétköznapjainkat még jobban bearanyozza!!! Igyexünk mindig friss képeket és infókat küldeni mert biztos hamar fel nő...:-D Sikerekben Gazdag Boldog új Esztendőt kivánunk a Pitti Patti Vakkagi kennelnek:-D Sok puszit küldünk:Ildi+Zsolti+Molly

email

(Hetty, 2009.12.31 13:10)

=) köszönjük szépen a kedves levelet, a pittipatti@freemail.hu- s címre pedig kíváncsian várjuk a képeket. Reméljük azóta már teljes nyuglom van, és hogy Soffy már megszokta az új helyét.
Mesés új évet kívánunk!

Üdvözlettel: Pittipattiék.

email-cím!

(Soffy, 2009.12.28 15:58)

Sajnos nem találom sehol az email címet!:(
Gazdanyu v. Gazdapu kérlek Titeket, hogy írjátok le nekem újra, hogy el tudjam küldeni a fényképeimet!;)

Jahh és képzeljétek a pénz is megkerült!:):)

Köszönettel:Soffy

Zajlanak az események;)

(Soffy, 2009.12.28 15:42)

Kedves Gazdanyu és Gazdapu!

Üdvözletemet küldöm innen Dániából, ahova tegnap érkeztem meg egy igen hosszú út után. Büszkén mondhatom, hogy az utat szuperül viseltem, ezért Anya és Apa nagyon megdicsértek és pár jutalomfalatot is kaptam!:) (mert amúgy én egy állandóan éhes kis kutyus vagyok):) A szobatisztaság még nem az erősségem, de Anya és Apa sokat tanítanak, segítenek nekem és így azért van mikor jó helyre sikerül!;) Persze ez betudható annak is, hogy most egy héten belül 3otthonom is volt!:) Viszont mostantól majd csak egyhez kell igazodnom. Most is itt ülök éppen Anya ölében és ÉN (Soffy) diktálom, hogy mit írjon!:) Amúgy nagyon jól érzem magam, sokat játszom Anyáékkal és persze néha napján rosszaságokon is töröm a fejem...dehááát ez teljesen normális, hisz még nagyon picike v.ok! Jahh és majdnem elfelejtettem, hogy már a nevemre is hallgatok, úgyh. remélem Ti is büszkék vagytok rám, ahogyan Anyáék is!;)

sok puszit küldök Nektek, jaj most mondja Anya, hogy Ő és Apa is sok puszit és üdvözletüket küldik!:)

UI:nem felejtek el hírt adni magamról, majd mindig megkérem Anyát, hogy gépelje be amit diktálok, mert a számítógéphez még nem értek, lehet,hogy sok mindent megoldok, de ez még kicsit magas nekem!:P:)
A képeket, pedíg a megadott email-címre küldöm!

mégegyszer sok puszi Nektek és a testvérkéimnek is, és üzenem Charlienak, hogy ne aggódjon, biztos hamarosan Ő is megtalálja a gazdiát!;)

Szeretlek Titeket: Soffy